top of page

OVER ONS

Jumbo hamerspel-web.jpg

Met 10 Jumbo Hamerspelen, 12 Pinbollen, 12 keer Sluit de Deur en 60 Oud Hollandse spelen heeft Vanderkruit Typical Dutch letterlijk veel in huis.

Ooit sprak een 21 jarige stagiaire van de Haagse Hogeschool de woorden: "Jullie hebben niet alleen veel spelen, maar ze zijn nog mooi en leuk ook".

Daar laten wij je graag van meegenieten.

Al sinds 1989 rijden wij er in Nederland en Vlaanderen mee rond. Dit bracht ons in seniorencentra en basisscholen, maar ook in ’t Hilton, Amstelhotel en Huis ter Duin. Juist daarom is Vanderkruit voor iedere groep, oftewel voor “ieder budget”, een passend evenementenbureau.

Wij luisteren naar jouw wensen, passen onze programma’s aan op jouw gezelschap, bieden altijd een slechtweeralternatief en werken aantoonbaar veilig. Sinds 2002 werkt Vanderkruit SportsEvents volgens de richtlijnen die zijn opgesteld door de Vereniging van Buitensportondernemers en TüV-Nederland. Zo zorgen wij ervoor dat alle deelnemers volop actief zijn, maar nooit worden overbelast. Alle onderdelen worden dan ook dusdanig ingericht dat de kans op blessures minimaal is.

beugelen-beter.jpg
bottom of page