top of page
schieten-outdoor-web.jpg

OUTDOOR

SPELEN

Typical Dutch Outdoor is een door Vanderkruit SportsEvents ontwikkeld typisch Hollands programma: sportief en uitdagend. Het programma is zo ingericht dat iedere soort groep kan deelnemen. Trek je sportschoenen aan en geniet en lach!

 

Het volledige Typical Dutch Outdoor programma bestaat uit 3 onderdelen en een finaleonderdeel.

Dit is een middag vullend programma en duurt maximaal 4 uur. Wij bieden echter ook de mogelijkheid om losse onderdelen te boeken om zo een verkort programma samen te stellen.

Lees verder

De onderdelen

Klootschieten:

Bij het klootschieten maakt je een wandeling door bos, park of polder. Probeer in zo min mogelijk aantal worpen je kloot (een houten bal gevuld met lood) naar de finish te werpen. Humoristische situaties verzekerd. Je speelt in teams van 4 personen tegen elkaar. Lees meer.

Zie ook de blog op deze website.

 

Kruisboogschieten:

Knal er op los met onze originele Horton kruisbogen. Opspannen gebeurt met de voet en de schietafstand bedraagt ca. twintig meter. Spectaculair onderdeel, kijk echter uit voor de terugslag van de pees. Lees meer.

Pagschieten:

Een knots wordt van een afstand van tien meter door een wigwamconstructie geworpen. Een echt competitie onderdeel waar men knap fanatiek van wordt. Lees meer.

 

Handboogschieten:

Na een grondige instructie schiet je met originele Handbogen. Er zijn bogen voor zowel rechts- als linkshandige voorradig. De doelblokken staan op een afstand van vijftien meter. Voor de noodzakelijke veiligheid zijn armbeschermers aanwezig. Lees meer.

Touwtrekken: Oud Hollandse Spelen huren

Pittig klassiek finalespel. Hakken in de grond en geen spat toegeven. Er wordt touw getrokken volgens het ‘best of three' principe met halve finales en finale. Lees meer.

Prijzen

Het volledige Typical Dutch Outdoor programma – met 3 onderdelen en een finalespel- bedraagt € 42.50 p.p.

Korte programma’s:

Klootschieten:

Twee onderdelen:

Inclusief finalespel:

 

 

  • De prijzen zijn incl. begeleidings- en transportkosten binnen een straal van 75 km vanaf Delft. 

  • Boven genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.

  • Dit programma kan gecombineerd worden met Typical Dutch Indoor onderdelen.

  • Programma’s zijn mogelijk van 15 tot 1500 personen

€ 16,- p.p.

€ 36,- p.p.

 39,- p.p.

 

bottom of page