top of page
Jumbo hamerspel-web.jpg

INDOOR

SPELEN

Typical Dutch Indoor is een door Vanderkruit SportsEvents ontwikkeld typisch Hollands programma met wedstijd-, behendigheid-, en denkspelen. De spelencombinatie is origineel, gevarieerd en ook zeer geschikt voor internationale groepen. De spelen laten zich prima combineren met een hapje en drankje en zorgen voor een losse sfeer, komische situaties en vooral veel lol.

Het volledige Typical Dutch Indoor programma bestaat uit 5 onderdelen. Dit is een middag- of avondvullend programma en duurt maximaal 4 uur. Wij bieden echter ook de mogelijkheid om losse onderdelen te boeken, om zo een verkort programma samen te stellen.

lees verder

De onderdelen

Oudhollandse Herbergspelen 1.0

Set van zes authentieke houten tafelspelen. Concentratie, behendigheid en reactievermogen staan centraal. Eventueel in circuitvorm met scorekaart te beoefenen. Een speelmeester helpt je graag op weg. Lees meer.

Jumbo Hamerspel

Acht persoonsspel met Koninklijke allure. Middeleeuwse voorloper van de flipperkast. Probeer met je hamertje twee poortjes te verdedigen tegen het aanstormende balletje. De jumbo is altijd en overal een succes. Lees meer.

Geheim van de Smid

Uiteraard geven we de geheimen van dit spel niet van tevoren prijs. Haal het spel van de haak en ontdek zelf hoe je uit een metalen puzzelconstructie de ring verwijdert. Een prachtig spel voor de kleine individuen. Lees meer.

Beugelen

Het teamspel bij uitstek! Met behulp van schlégers (houten scheppen) dienen bollen ter grootte van een bowlingbal door een beugel gespeeld te worden. Iedere bal door de beugel levert twee punten op. Gescoord kan er ook worden door de bal van de tegenstander in de ‘greppel’ te stoten. Lees meer.

Notenschieten

Ludiek finalespel met teambuilding elementen. Populair in Noordoost Groningen. Met een loden kogel probeer je zoveel mogelijk walnoten van een rechte lijn af te werpen en deze vervolgens weer razendsnel terug te leggen. Notenschieten veroorzaakt prettige chaos, samenwerking loont. Lees meer.

 

Prijzen

Het volledige Typical Dutch Indoor programma met 4 onderdelen en het finalespel. Notenschieten bedraagt € 39,50 p.p.

 

Kortere programma’s

Oudhollandse 1.0:

Incl. Jumbo Hamerspel:

Drie onderdelen:

Vier onderdelen:

 

 

  • De prijzen zijn incl. begeleidings- en transportkosten binnen een straal van 75 km vanaf Delft.

  • Boven genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.

  • Dit programma kan gecombineerd worden met Typical Dutch Outdoor onderdelen.

  • Programma’s zijn mogelijke van 15 tot 1500 personen

€ 465,-

€ 500,-

€ 36,- p.p.

€ 38,- p.p.

bottom of page